Nadine Sport logo

nadine sport aarschot facebook

OVER ONS

Nadine Sport is al meer dan 40 jaar een gevestigde waarde in Aarschot, en bekend bij alle sportliefhebbers in de wijde omtrek. Al die tijd werd de zaak uitgebaat door Eddy, echtgenoot van Nadine, een fervent loopster. Zij gaf haar naam aan de winkel waarmee ze haar job kon combineren met haar passie.

nadine sport aarschotMaar zelfs sportvrouwen bereiken de pensioenleeftijd. In januari 2015 heeft Nadine de winkel overgelaten aan Nancy Mergaerts en Jelle. Als levenslange sportliefhebbers was de beslissing snel gemaakt. Hun beider kennis van de sportwereld, Nancy’s administratieve vaardigheid en Jelles ervaring in het wielermilieu maakten hen zeer geschikte overnemers voor een sportwinkel.

Nancy en Jelle zien het als hun voornaamste opdracht om een kwalitatieve service te leveren aan hun klanten. Niet alleen staan ze erop de beste producten aan te bieden, ze adviseren een klant ook uitsluitend met diens vereisten en voorkeuren in gedachten. Dankzij deze klantgerichtheid en klantvriendelijkheid kan Nadine Sport spraak maken op vele trouwe klanten.

De toekomst van Nadine Sport zien Nancy en Jelle met ambitie tegemoet. Zij hopen de zaak uit te breiden en een nieuw, groter pand te betrekken, waar ze een looppiste zullen aanleggen. Zo kunnen zij hun klanten een nog betere service bieden.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!